C/ Mayor 76, 1º | Telf. 964 23 67 06 | info@ucecastellon.com
Les obres de la CV-10 posen de manifest la necessitat d’alliberar l’AP-7

L’imminent començament de les obres de reforç de la CV-10, aquesta vegada a l’altura de Betxí, van a suposar que al voltant de 30.000 vehicles diaris es vegin afectats per les mateixes. Les obres, que s’inicien el proper 31 d’octubre, obliguen a tallar un dels dos carrils de l’autovia col·lapsant la principal connexió gratuïta per carretera de la província.

Les obres, que tenen una durada de vuit mesos i afecten en tres fases diferents els termes municipals de Betxí, Onda i Borriol, suposaran una perillosa alteració en la densitat del tràfic, doncs ha de recordar-se la prohibició per al trànsit pesat de circular per la N340 entre Nules i Orpesa. La DGT per la seva banda ha rebutjat l’aixecament de la prohibició i ofereix com a única solució per a transportistes i particulars assumir el pagament del peatge (sense bonificació alguna) o sofrir les retencions que s’aveïnen en la CV-10.

En aquest sentit, des de la Unió de Consumidors de Castelló considerem necessari adoptar les mesures oportunes per facilitar una alternativa gratuïta per als usuaris de la CV-10 mentre es desenvolupen les obres, entre les quals destaquem: un servei de rodalies gratuït València-Castelló, o la bonificació del peatge de l’AP-7 corresponent al tram afectat per les obres.

Finalment, entenem que el problema generat a partir de les obres de manteniment de la CV-10 torna a situar en l’agenda valenciana la urgent necessitat d’alliberar l’AP-7, la concessió de la qual finalitza en 2019, i en cap cas tolerar una pròrroga de la mateixa per part de Foment.

Comments are closed.